Voorwaarden

Prijzen
Alle bedragen op onze site zijn vermeld in €'s. De prijzen zijn inclusief 21% BTW en administratiekosten, maar exclusief verzendkosten. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Betaalmethodes
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen:

1. Overschrijving per bank, u maakt het totaalbedrag van de bestelling per bank aan ons over en na ontvangst nemen wij uw bestelling in behandeling. Voor het overmaken ontvangt u na de bestelling de informatie per e-mail.
2. iDEAL

De onderdelen kunt u ook bij ons afhalen in dat geval krijgt u de betaalde verzend- en verpakkingskosten contant terug.

Verzend- verpakkingskosten
De verpakkings- en verzendkosten tot 10 kg binnen Nederland bedragen € 12,50, voor verzending naar de EUR1-landen tot 2 kg € 18,75, tot 5 kg € 25,25, tot 10 kg € 31,25 en boven 10 kg gelden de overeenkomstige kosten. Voor platte pakketten gelden lagere tarieven, de eventueel teveel betaalde verzendkosten worden gecrediteerd. Meer details zijn te vinden in de tarievenlijst van PostNL.

Levering
Afhankelijk van de producten die u bestelt, wordt uw bestelling binnen 2 tot 9 werkdagen bezorgd. Het kan voorkomen dat er bij een bepaald onderdeel een langere levertijd is. Wij informeren u in dit geval altijd per e-mail over de de te verwachten levertijd. De door u bestelde producten worden bij u thuis afgeleverd. Indien u niet aanwezig bent laat de bezorger een bericht achter met de mededeling dat u het pakketje kunt ophalen op het postkantoor.

Factuur
Bij de levering van uw bestelling ontvangt u een factuur. Uiteraard kunt u altijd een duplicaat hiervan opvragen.

Garantie
Bijna alle producten worden geleverd met één jaar garantie. De garantie heeft betrekking op alle materiaal - en productiefouten. Wanneer sprake is van ondeskundig gebruik of verkeerd monteren komt de garantie te vervallen. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgschade als gevolg van een niet (goed) functionerend product! De kosten voor het versturen van het product naar De Winkel van Henk zijn voor rekening van de klant. Indien er sprake is van een garantie, ontvangt de klant een nieuw product. De kosten voor de verzending van het onderdeel naar de klant worden betaald door De Winkel van Henk.

Privacy
Uw persoonlijke gegevens worden, conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens, niet ter beschikking gesteld aan derden. De door u geregistreerde gegevens worden slechts gebruikt voor het afhandelen van uw bestelling en voor het versturen van informatiebrieven. Indien u geen prijs stelt op het ontvangen van schriftelijke informatie, kunt u een e-mail naar ons sturen.

Retourneren
Wanneer u een artikel aan ons wilt retourneren, is dit mogelijk mits in originele en onbeschadigde verpakking en binnen 14 werkdagen. De verzendkosten zijn in dit geval voor eigen rekening. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. Indien een artikel verkeerd is geleverd, kunt u dit, nadat wij hiervan per e-mail op de hoogte zijn gesteld, aan ons retourneren. Verzendkosten worden tevens aan u terugbetaald.

 

Ons rekeningnummer
1311.587.16 RABO

Internationaal
International Bank Account Number (IBAN): NL10RABO0131158716

S.W.I.F.T. Bank Identifier Code (BIC): RABONL2U

KvK nummer: 2811.6165.

Ons adres
shop@dewerkplaatsvanhenk.nl

henk@dewerkplaatsvanhenk.nl

info@dewerkplaatsvanhenk.nl

De Werkplaats van Henk
Herenweg 124b
2211VA Noordwijkerhout
Nederland